IDA media webmaster gezocht

Geplaatst op 08-03-2023  -  Categorie: IDA

De International Dragon Class (IDA) is één van de grootste internationale one design zeilkllassen ter wereld met meer dan 1500 actieve boten wereldwijd. (zie www.internationaldragonsailing.net)

  • De IDA zoekt een enthousiaste media (online content) redacteur en webmaster die inhoudelijk en technisch het onderhoud beheerd van de website www.internationaldragonsailing.net.
  • De media communicatie van de klasse conceptueel en operationeel ondersteund, zowel in moderne populaire media kanalen (denk aan Facebook, Instagram, Saling Channel Websites etc. en gedrukte media.
  • Ondersteunend redactioneel werk verwacht bij de totstandkoming van het jaarlijkse Drakenklasse Jaarboek.
  • Het hele jaar op wekelijkse frequente basis worden verslagen "gepost" van internationale en locale Dragon Class regatta-evenementen.
  • Naast enthousiaseme, grafische passie en kennis en ervaring van Wordpress is relevante ervaring met public relations en communicatie, bij voorkeur in de zeil- of sportomgeving, vereist.

Als je de zeilpassie voor een internationale zeilklasse deelt en geïnteresseerd bent in communicatie en media vragen we je vriendelijk om vóór eind maart 2023 een gedetailleerde en relevante aanvraag inclusief eerste conceptuele voorstellen voor het ontwerp van de communicatie van de Dragon Class te sturen naar timothympearson@gmail.com.