Omdat we weer mogen...

Geplaatst op 13-06-2021  -  Categorie: General  -  Auteur: secretariaat  -  Bron: , ook namens Klaas, Wouter, Remco, Erik en Daan

…O M D A T  W E  W E E R  M O G E N…

 

EERSTE WEDSTRIJDWEEKEND POST-CORONA 10 EN 11 JULI 2021

 

Dit afgelopen zeilseizoen hebben we als bestuur, naast de ALV- online in november, weinig kunnen organiseren. Bijzonder was het regelen van het leden-cadeau, de wijn en de glazen! Ook voor ons was dit zeer frustrerend, maar het kon niet anders.

We hebben jullie eerder geïnformeerd over de adviezen van het Watersportverbond,  Het standpunt is – en was – dat deze adviezen onze leidraad vormen. Zo ook nu, maar nu eindelijk positief : de beperking van 1,5 meter  tijdens het uitoefenen van buitensporten voor alle leeftijden is inmiddels opgeheven en per 1 juli kunnen we weer zeilen in de Draak in wedstrijdverband!!!  

Wat gaan we doen?

Zaterdag 10  en zondag 11 juli Draakzeilen in Muiden. We zijn bezig om het wedstrijdcomité te regelen. start- en finishboten, Markset-boeien op de baan. En we proberen om een test te doen met de MAX-kompassen van Sailmon. Als het lukt zal een aantal MAX-kompassen met gps-functie worden ingezet. Voor de deelnemers die dit willen uitproberen is het mogelijk om de wedstrijden met de MAX te varen.

En uiteraard POST- CORONA-prijzen voor winnaars e.d….

Ook het sociale deel kan weer: speciaal voor de eerste weekend biedt het bestuur het diner aan en beide dagen Drakenbier en-ballen.  De NOR staat z.s.m. op de site. geplaatst. Ga naar het evenement en schrijf je in!

Let op: Regel bij www.KNWV.nl  de geldigheid van je wedstrijdlicentie !

 

Wat is er daarna? Volg de agenda op de site of in de app “Cappie”: wedstrijden van onze